Kategorier Norges største pupper sexy damer

Gjør naruto koble opp med hinata

gjør naruto koble opp med hinata

Han kan trenge inn i sin egen underbevissthet, møte reven og be om (eller kreve) en donasjon av demonens krefter. Amegakure Amegakure no Sato, Norsk «Landsbyen gjemt i regnet er den gjemte landsbyen i Regnets Land. Naruto Uzumaki er seriens hovedperson. Det har bare vært fem shinobier som har vært verdige denne tittelen siden skapelsen av Sunagakure. Hun startet på landsbyens Ninja Akademi. Da Obito lå halvveis under den store steinen fortalte han at han var den eneste som ikke hadde gitt Kakashi en gave for å bli en jounin, så derfor sa han at han ville gi sharinganen sin som gave. I Gressets Land finnes en svær bambusskog, en stor soppskog, Jordens og Himmelens bro, som er fører over stor sprekk. På grunn av dette ble det utstedt en lov som forbød alle å snakke om Naruto som bærer av demonreven, dermed har gutten vokst opp helt uvitende om de kreftene som bor i ham. 18, denne evnen har gjort Naruto til kilden for forandring hos mange av figurene introdusert i serien, som får sine syn og overbevisninger endret etter møtet med Naruto. Hans far den Fjerde Kazekagen ga også ordre om å få han drept(noe som de ikke klarte). I ønsket om å oppnå både anerkjennelse og respekt, er Narutos store ambisjon å en dag bli Hokage, landsbyens beskytter, i håp om at dette vil oppfylle begge hans ønsker. Mens de eskorterte henne til Kumo la hun igjen strimler av håret sitt, i håp om at noen ville oppdage at hun var borte.

Ts dating norway piercing gjøvik

17, siden introduksjonen, har Narutos besluttsomhet ført til at noen av hans karaktertrekk har smittet over på de rundt ham. 2015 følgende er en liste over alle rollefigurene fra anime - og manga -serien, naruto. Det gjør at han blir fort venne med han/hun. Av og til er øynene hennes meget lik Sharingans øyne. Maru er en vanlig endelse på japanske navn. Han er oppfinneren av Konoha (sammen med Hashirama Senju) og tidligere leder av Uchiha klanen. Ved gjentatt trening sammen med sine skyggekloner, har Naruto klart å fusjonere Rasengan med sin egen «vind-chakra». Hun beskriver seg selv som en «sexy storesøster type». 15, i disse situasjonene hvor han ikke er istand til å møte sine egne forventninger, spør han villig, hvem som helst for å få hjelp til å oppnå målet sitt. Han er en ninja rangert som genin fra Konoha, og han har alltid hatt en drøm om å bli suksessfull som ninja selv om han ikke kan bruke ninjutsu eller genjutsu, og dermed vise sine lagkamerater Neji. Det er flere sammenligninger mellom Jiraiya og Naruto Uzumaki. Kiba er medlem av Team 8, sammen med Shino Aburame og Hinata Hyuga, under ledelse av Kurenai Yuhi. 17 Narutos personlighet, er for det meste barnslig av natur. 30 Evner og ferdigheter Rediger Fordi han er bærer av demonreven, har Naruto tilgang til revens enorme krefter.

gjør naruto koble opp med hinata

personlighet var arvet fra henne. Kushina Uzumaki og, minato Namikaze, Konohas fjerde Hokage. Noe som har gjorde han til en kald og farlig person. 36 Han har funnet mange måter å bruke disse kopiene på, fra å overvelde en motstander, til å søke gjennom et stort område på kort tid. Kakashi og Obitos forhold til hverandre var omtrent sånn som det Naruto og Sasukes forhold er, Kakashi liknet mye på Sasuke i personligheten, og han syntes Obito var ekstremt teit og barnslig, men de var også venner innerst. Teknikkene han lærer seg og begynner å utnytte etterhvert som han blir eldre, gjenspeiler de som foreldrene hans brukte. I del II av serien er naruto blitt 16 år og har blitt enda sterkere, han er på jakt etter Sasuke og prøver å finne ham og bringe ham tilbake til løv-landsbyen. Aka betyr «rød» på japansk. 11 For å gjøre dette, må han bruke av revens chakra -reserver. 33 Etter som tiden har gått, og seglet som holder reven innesperret er blitt svekket, har Naruto fått ytterligere tilgang til de enorme kreftene. Det er ikke blitt fortalt mye om Madara i serien, men det er blitt avslørt at han overlevde kampen mellom ham og Hasirama Senju. Han var en av Kakashis lagkamerater i Team Minato (det gamle Team 7 sammen med Rin, Minato Namikaze (Narutos far) og Kakashi Hatake. Folk han møter har som regel i sitt liv mistet, vært alene eller har noe inni seg som folk frykter. Han er sønn av den Fjerde Kazekagen, og er derfor yngste broren til Kankuro og Temari. ...